Skip to main content

Internasjonal flytting

Å flytte til et nytt land er et eventyr, enten du skal utvide bedriften din eller emigrere selv: nye opplevelser, nye venner ... et nytt liv. Men ikke alt trenger å være nytt. Å ha noen av tingene dine med deg, gjør et hus til et hjem. Det er der vi i Adams Express kan hjelpe.

Vi har flyttet folks personlige eiendeler rundt om i verden siden 1898. Vi har lært noen ting i løpet av den tiden. Ja, selvfølgelig forstår vi hvordan vi pakker ting riktig og transporterer dem trygt til lands, sjøs og i lufta. Vi har også et dyktig nettverk av selskaper akkurat som våre, i alle land i verden, som er klare til å hjelpe deg når du ankommer. Men det er mye mer.

Våre kresne kunder forventer en utmerket opplevelse, og det er det vi tilbyr. Fra første forespørsel og kartlegging av behov, til fortolling og endelig leveranse, hjelper vi deg. Du kan stole på oss. Det er denne tilliten som har vært grunnlaget for vår suksess gjennom vår lange historie, og den er det den dag i dag. 

Kontakt oss

Adams Express tilbyr alle flytte-, lagrings- og logistikktjenestene du trenger på ett sted. Vi har alt utstyret vi trenger internt, inkludert kjøretøy for transport. Vi har også fulltidsansatte som står klare til å hjelpe deg når det trengs.
Navn
Telefon
E-post *
Melding