Skip to main content

Om Adams Express

Det er lenge siden 1898. Hva har vi lært?  

Vi har lært at vår bedrift er en folkebedrift. Hver dag forbedrer vi folks liv, håper vi. Vi har lært hva som er viktig: respekt for hverandre; ta ansvar; gi folk mulighet til å utmerke seg (og fange dem hvis de snubler); bygge teamarbeid; utvikle arbeidstilfredshet; trene folk godt; og, spesielt i vår tid, drive på en bærekraftig måte. Vi vet at vi må fokusere for å lykkes, ikke på det vi ønsker å gjøre, men på det kundene våre trenger fra oss.

Vi har fått til mye på veien. Vi er stolte av å være et grunnleggende medlem av FIDI (det internasjonale flytteforbundet) og operere etter deres uavhengige verifiserte standard for kvalitetsstyring FIDI/FAIM, som inkluderer det norske regelverket for helse, miljø og sikkerhet. Vi er også stolte over at våre retningslinjer for forretningsetikk og atferd driver alt vi gjør.

Vi mener at vi har opparbeidet oss retten til å kalle oss det ledende norske flytte-, lager- og logistikkselskapet. Hver dag streber vi etter å holde det slik.

Kontakt oss

Adams Express tilbyr alle flytte-, lagrings- og logistikktjenestene du trenger på ett sted. Vi har alt utstyret vi trenger internt, inkludert kjøretøy for transport. Vi har også fulltidsansatte som står klare til å hjelpe deg når det trengs.
Navn
Telefon
E-post *
Melding